Blue Host logó
Szöveges logó

Telefon: (06) 26 784 078
Telefax: (06) 1 700 BLUE
Mobil: (06) 20 379 7913

Tárhelybérlet

Ez a szolgáltatásunk egy teljes, midnennel ellátott tárhelyet és elképzelhetetlenül sok kiegészítő szolgáltatást tartalmaz. A felhasználó itt mindent megkap, amit máskülönben csak egy saját szerver üzemeltetésével és tucatnyi költséges szoftver telepítésével tudna elérni; az ár töredékéért.

Főbb jellemzők

A felhasználók munkáját segítő cPanel kezelőpult

Egy web-szolgáltatásnál természetesen az egyik legfontosabb jellemző a tárhely mérete. Felhasználóink jelenleg az 500 MB-os, a 1 GB-os, a 2 GB-os, a 5 GB-os, a 10 GB-os, a 20 GB-os, a 50 GB-os, a vagy a fantasztikus méretű 1000 GB-os csomagot választhatják.

A tárhelyhez szinte felsorolhatatlan mennyiségben tartoznak a nélkülözhetetlen kiegészítő szolgáltatások. Ezek közül az egyik legfotnosabb a kezelőpult. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját maga, tetszése szerint végezze el a web-oldala működétetéséhez szükséges összes beállítást.

A Blue Host volt az első - és sokáig egyetlen - web-szolgáltató Magyarországon, amelyik kezdettől fogva a kezelőpulttal ajánlotta szolgáltatásait. Azóta sokan követték példánkat.

Az egyik kezelőpultunk a ma már szabványnak tekinthető cPanel, jelenleg a 11.24.4 változatot kínáljuk felhasználóinknak. A legújabb, 1000 GB-os szolgáltatást az új vDeck kezelőpult kíséri. Új felhasználóinknak már az új, 3.0-ás verzióval kínáljuk a azolgáltatást.

Fantastico - kész alkalmazások elképesztő bőségben

A Fantastico, az alkalmazások fantasztikus gyűjteménye

Minden felhasználónk díjtalanul megkapja a Fantastico alkalmazásgyűjteményt. Ebben megtalálható a népszerű Joomla! és Drupal, a WordPress, és még számos közismert és hasznos alkalmazás. Mindegyikük néhány kattintással telepíthető. A fantasztikus Fantastico leírása itt található.

Sebesség

A web-szolgáltatás egyik legfontosabb paramétere a szerver sebessége. Szerverünk gyorsaságát a világ számos pontjáról lehet ellenőrizni a Host-tracker.com szolgáltatásának segítségével: connection test

Megrendelés

Bármelyik díjcsomagunkat megrendelheti on-line megrendelőlapunkon, de akár e-mailben vagy telefonon is.